GencBook Facebooku Tek Geçerim...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

100 Kat We Temel

100 Kat We Temel Empty 100 Kat We Temel

Mesaj  CaqqaL Ptsi Ocak 26, 2009 8:57 pm

(Bu Fıkra Da Mide Bulandırıcı Ve Kötü O Şekilde Yazıldığı İçin 3 Gün İçerisinde Silinecektir)

Bir Gün Bir Yerde İngilizlerden Birisi İtalyanlardan Birisi Fransızlardan Birisi Türklerden İse Temel Bir Turnuwaya Katılmıstır. Bu Turnuvada Kım En Cok Kurufasulye yiyip Bu 100 Katlı Binayı En Cabuk Bitiren Olursa Onu Ödüllendirileceğini Söylediler. Ordan İngiliz 'Bana 10 kg Kurufasulye Wer' İtalyan ' Bana 15 kg Kurufasulye Wer' Fransız ' Bana 20 kg Kurufasulye Wer' Demısler. Sıra Temele Gelınce Temelde Demişki ' Uy Uşağum Banada 30 Kg Kuru Wer Demiş' Hepsi Kurufasulyelerini Yemişler. Baslamıslar 100 katlı Binaya Cıkmaya İngiliz 18. Katta Tıkanmış İtalyan 25. Katta Tıkanmıs Fransız 50. Katta Tıkanmıs Temel İste 99. Katta Tıkanmıs We Cok Kotu Tuwaleti qeLmıs Oradada Bir Bebek Arabası Warmıs Kadınında Bebeği İçindeymiş Temelde Demişki ' Uy uşağum Surada Bir Büyük Aptes Alayım Ula Ne Olcakki Goren Yokk Duyan Yokk' Demıs Ardından 100 katlı Bınayı Tamamlamış.Ertesi qün Haberlere Cıkmış Temel 100 katlı Binayı 30 kg Kurufasulye Yedi Ve Cıktı Arka Sayfayı Cevirincede ' Flaş Flaş Flaş 10 kg Bebek 20 kg Sıçtıı x)' ( bana Böyle qeLdi Bende Size Aktarıyorum Aynen)

CaqqaL

- Similar topics