GencBook Facebooku Tek Geçerim...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İKİ DELİ YATMAYA KALIRSA

2 posters

İKİ DELİ YATMAYA KALIRSA Empty İKİ DELİ YATMAYA KALIRSA

Mesaj  pasali mavis Salı Ara. 23, 2008 7:35 pm

İki deli yaş günü partisine davet edilir. Yerler, içerler vakit hayli geçer her kes dağılmıştır.En son iki deli kalmış. Bunlarda evlerine gidecekleri zaman dışarıda bir yağmur bir fırtına başlamış ortalığı sel götürüyormuş.
Ev sahibi iki deliye arkadaşlar dışarısı berbat siz en iyisi burada yatın yarın gidersiniz.
iki deliden büyük olanı haklısın ama biz arkadaşımla karar vermek için dışarıda koridorda bir konuşalım derler ve dışarı çıkarlar aradan bir saat geçer ev sahibi bunlar her halde gittiler deyip. Yatmaya karar verdiği anda kapı çalınır .
Gelenler bizin iki deli sırılsıklam ıslanmışlar.Ev sahibi nerdeydiniz yahu bende sizi bekliyordum bu ne hal su içinde kalmışsınız.
Büyük deli ben ve arkadaşım karar verdik sizde yatmaya onun için ben pijamamı arkadaşımda yastık ve yorganını getirdi.
Onun için biraz geç kaldık demiş.
pasali mavis
pasali mavis
Admin
Admin

İKİ DELİ YATMAYA KALIRSA Empty Geri: İKİ DELİ YATMAYA KALIRSA

Mesaj  Admin Salı Ara. 23, 2008 7:37 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Admin
Admin
Admin
Admin

https://gencbook.forumakers.com